Derrota del CH Olot davant un Piera que creix jornada rere jornada (3-5)

El Piera ha demostrat aquesta tarda que si segueix trobant el seu millor joc, ben aviat sortirà de les darreres posicions de la lliga al grup B de la Nacional Catalana d’Hoquei Patins, i és que recordem que els de l’Anoia van lluitar fins l’últim moment per l’ascens de categoria.

Amb un pavelló olotí ple de gent, coincidint amb la jornada de presentació dels equips del club, la primera part ha estat igualada, amb un joc d’anades i vingudes que en certs moments ha beneficiat als locals, tot i que des de ben aviat els visitants han sabut col·locar-se bé en defensa, però també en atac.

L’Olot s’ha avançat en el marcador, però els visitants no han tardat gaires minuts en posar les taules en l’electrònic. Mica en mica el Piera ha anat entrant en el partit i ha aconseguit anotar el segon, i quan tot semblava que a la mitja part els de l’Anoia se n’anirien amb avantatge, els de Jordi Costa han aconseguit un gol a falta de 27 segons que els ha donat força. La primera part ha estat molt  igualada i el porter Pau Flores ha estat clau perquè els olotins no encaixessin algun gol més

La segona part, però, el partit ha canviat, i el Piera és qui ha sabut aprofitar més les  oportunitats que han sorgit d’errors en defensa del Club Hoquei Olot, que els segueix pagant cars aquesta temporada. El Piera ha aconseguit 3 gols que han deixat tocats als olotins, que encara han tingut temps de fer-ne un més abans de concloure el partit, en una acció de Ferran Sacrest.

En el partit d’avui s’ha notat la baixa de Nil Rodríguez, lesionat, un jugador clau en el joc interior de l’equip i en les rotacions.

Sense Nil Rodríguez, el Club hoquei Olot afronta aquesta setmana dos partits, contra el Tona dijous (partit ajornat) i contra el Congrés el cap de setmana. La lliga segueix igual que va començar, amb igualtat màxima entre tots els equips.

x