El CB La Vall d’en Bas perd el combat davant el Bàsquet Vilafant en un final d’infart (70-77)

Un gran partit el que es va viure diumenge al pavelló municipal de La Vall d’en Bas. El club local va perdre davant el Bàsquet Vilafant en un matx que podia haver-se endut qualsevol dels dos conjunts. L’equip de casa va començar la batalla concentrat i dominant el partit. De fet, va acabar la primera part per davant en el marcador.

La represa va tenir una tònica diferent. Els de fora van començar a prémer més l’accelerador i l’avantatge local al final del tercer període era mínima. L’últim període va ser clau per decidir el vencedor del matx. La Vall d’en Bas no estava disposat a deixar escapar la victòria i va lluitar fins al final.

El pavelló respirava emoció i intensitat. Tant era així, que quan faltava mig minut per al final del partit, els locals guanyaven per un punt (70-69). Aquest va ser el punt quan tot va canviar. L’àrbitre va senyalar una falta antiesportiva a favor dels visitants i, seguidament, una falta des de la línia de triple. En 10 segons, el marcador es va capgirar totalment (70-74). El conjunt blau va intentar remuntar, però sense èxit.

Eduard Jiménez, entrenador CB La Vall d’en Bas: “Un gust una mica agredolç. En part content, perquè hem competit durant tot el partit contra un equip invicte a la categoria, en què físicament són superiors a la resta. La setmana passada no vam competir i aquest cap de setmana hem tornat a agafar el camí per competir. En aquest sentit, content”.

 

Jordi Burgas, entrenador Bàsquet Vilafant: “Molt important la victòria. Ells portaven una derrota, nosaltres no en portàvem cap. Era molt important deixar-los a dues derrotes. Encara queda molta lliga, però venir a casa d’un dels rivals més directes que tindrem i treure la victòria i, a més, d’aquesta manera, jo crec que per nosaltres és molt important i ens donarà molta moral”.

El CB La Vall d’en Bas visitarà la pista del Club Bàsquet Cardedeu amb l’objectiu de continuar competint.