El CF Les Preses fa la seva presentació oficial amb 14 equips sobre el terreny de joc

El camp de futbol municipal de Les Preses es va omplir diumenge a la tarda de centenars de persones per viure la presentació oficial dels equips del CF Les Preses. Enguany, el club compta amb 14 combinats, des de les categories d’escoleta fins a l’equip sènior.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Aquesta temporada tenim 14 equips: 13 equips masculins i un equip femení. Ho valorem molt positivament, perquè l’any passat ens faltava un equip per tenir tota l’escala de les categories infantils. Aquest any l’hem recuperat, per tant molt contents de poder disposar de 13 equips masculins. Des d’escoleta fins a Tercera Catalana”.

L’entitat va aconseguir reunir a gairebé tots els seus jugadors per fer les fotografies oficials de la temporada, una oportunitat que molts no han volgut desaprofitar. L’objectiu de la catorzena d’equips que formen part de l’entitat esportiva és mantenir les diferents categories on participen. L’esdeveniment va prosseguir amb la disputa del partit de Tercera Catalana entre el conjunt local i l’Atlètic Club Banyoles.

 

x