Lidia Huete tanca la seva participació als Campionats d’Espanya en piscina curta amb un 4t lloc als 200 papallona i una nova MMP (2.11:55)

La nedadora del CN Olot Lidia Huete ha tancat la seva participació als Campionats d’Espanya de Natació en piscina curta celebrats a Gijón, amb una quarta posició a la final dels 200 papallona aquesta mateixa tarda, aturant el crono en 2.11:55, aconseguint la seva millor marca personal i rècord del club. A aquest quart lloc se li ha de sumar el subcampionat d’Espanya aconseguit dijous a l’hectòmetre d’aquest mateix estil, amb MMP i rècord del club, també (59.50), superant a nedadores internacionals amb la selecció espanyola com Judit Igancio, Nádia Gonzalez de Oliveira o Carmen Balbuena, i el més important: nedant per primera vegada per sota del minut, un repte que feia anys que perseguia la nedadora olotina. En aquesta mateixa prova, Huete també va aconseguir el rècord del CN Olot, en 50 papallona, passant el parcial en 27.99. Precisament, en la final B d’aquests 50 papallona, Huete va tornar a rebaixar el registre, deixant el seu nou sostre en 27.71.

Un altre dels nedadors del CN Olot presents a Gijón ha estat Álvaro Ruiz, que va aconseguir la seva millor marca de sempre en la prova del 200 estils, aturant el cronòmetre en 2.10:63.

Els Campionats d’Espanya en piscina de 25 metres eren classificatoris pels Europeus en piscina curta que es disputaran a finals d’any a Glasgow.