Aquest dimarts i dimecres els vehicles només podran circular per la carretera de la Canya en sentit únic fins a Olot

Demà dimarts comencen els treballs de millora del ferm a la carretera de la Canya, que duraran dos dies i que afectaran al trànsit. Les parts del paviment enfonsat o inestable s’asfaltaran novament, des de la rotonda de la Rodona i l’accés des de l’A-26 fins a l’enllaç de la N-260 amb la carretera de Sant Joan les Fonts. Fins dimecres, la carretera de la Canya serà d’un únic sentit en direcció al centre d’Olot. Els vehicles que es dirigeixin a l’exterior de la ciutat seran desviats per la carretera de les Tires i la ronda de Les Mates. La millora de la via està emmarcada dins les obres de manteniment que impulsa la Generalitat. L’Ajuntament demana prudència als conductors que aquests dies accedeixin a la ciutat per aquesta via.