Besalú acull per primera vegada una nova edició de la Volcànica LAN Party

Els aficionats i professionals de les noves tecnologies estan d’enhorabona. Besalú ha acollit per primera vegada aquest cap de setmana una nova edició de la Volcànica LAN Party, la Festa de les Tecnologies a la Garrotxa. Enguany, l’esdeveniment ha gaudit d’una potència deu cops superior a la vegada que més connexió es va aconseguir al Recinte Firal d’Olot. L’organització ha valorat molt positivament el canvi d’espai.

Kevin Alcalà, organització Volcànica LAN Party: “La veritat és que estem molt contents. Ho hem d’agrair molt a l’Ajuntament de Besalú, perquè ens han facilitat moltíssimes coses. Creiem que és una oportunitat molt bona per créixer aquí a Besalú que ens han donat i que des de l’organització hem d’aprofitar si o sí”.

Un total de 85 persones s’han reunit al Pavelló Municipal de Besalú i han pogut gaudir de tornejos de diferents videojocs, com per exemple, el Counter-Strike, el clàssic League of LegendsTeamfight Tactics, Super Smash Bros i Dragon Ball Z, amb premis per als equips més competitius.

Kevin Alcalà, organització Volcànica LAN Party: “La majoria de participants són d’aquí de la Garrotxa. També és veritat que bona part d’ells són d’Osona, però la majoria són d’aquí de la Garrotxa, Girona i dels voltants”.

En Sergi ve de Torelló i ha visitat Besalú amb l’objectiu de passar una bona estona amb bona companyia.

Sergi Vela, usuari: “Venim d’aquí a Osona. Venim una miqueta de lluny, però quan es feia a Olot les passades edicions ja veníem, som els típics. Aquest any he vingut amb la meva parella. Venim a jugar, com que entre setmana treballem, hem aprofitat per quedar amb els amics i desvirtualitzar una mica la relació que tenim”.

També hi ha usuaris que han vingut d’una mica més lluny i que els agrada una mica més competir.

Mireia Nadal, usuària: “Vinc de Girona i he vingut aquí a aquesta LAN Party per competir, perquè m’agrada el companyerisme i també per passar-me un joc que acaba de sortir fa poc, el Daylight, que està molt maco”.

 

Carla Vizuete, usuària: “Jo sóc de Sant Boi de Llobregat, m’agafa una miqueta lluny. He vingut per conèixer tot l’equip i passar-me jocs amb aquesta gent i per gaudir dels jocs musicals que hi ha aquí instal·lats, sobretot”.

Una activitat que any rere any cobra més protagonisme a la nostra comarca.