Més de 500 persones participen a la Nit de la Por de les Mum’s d’en Bas

Bruixes i personatges de terror van omplir els carrers de Sant Esteve d’en Bas en la cinquena edició de la Nit de la Por de les Mum’s. El tren va ser la primera de les sorpreses de l’activitat, que va néixer amb l’objectiu de fer conviure dues tradicions de Tots Sants, el Halloween i La Castanyada.

Maria Rosa Sinyol, presidenta Mum‘s: “Es tracta de fer un recorregut pel nucli antic del poble. Els nens han de vèncer totes les pors. Sempre s’acaba amb la castanyada, perquè el que teníem molt clar era que la castanyada s’havia de fer si o sí. Com que els nens volen el Halloween, la Nit de la Por és un entremig. Tenen els caramels que volen, però sempre s’acaba amb l’última escena, que és la castanyada”. 

Desenes d’actors van col·laborar amb l’associació de mares d’en Bas en les diferents escenes, que enguany incorporaven la novetat del “Carrer del Manicomi” per als més agosarats. Tot i que es va haver de celebrar tres setmanes després del previst, les famílies del municipi van tornar a respondre de la millor manera.

Sílvia Collell, vicepresidenta Mum‘s: “Estem molt contentes. Aquest any hem tingut molta participació, unes 500 persones. El temps ens ha acompanyat i ho valorem molt positivament”.

Entre castanyes i disfresses, les Mum’s han trobat una fórmula original de compaginar la tradició pròpia i la d’importació.

Deixa un comentari