La UE Olot aconsegueix emportar-se un punt en la seva visita a Vila-Real (1-1)

La Unió Esportiva Olot va aconseguir un merescut empat contra el Vila-Real B per 1-1 en el partit corresponent a la 13a jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B. La primera meitat va ser igualada. Els homes de Raúl Garrida van gaudir de molta possessió que no es va poder traduir en ocasions clares a la porteria de Josele. Tot i això, el submarí groguenc va obrir la llauna al minut 28 amb una bona centrada des de la banda esquerra, que Villa va aconseguir rematar al primer toc de forma impecable.

A la represa, els dos equips van oferir un futbol més vistós i van prendre més riscos. L’Olot va disposar de bones ocasions de gol que no van acabar al fons de la porteria local. El duel era de muntanya russa i amb dues propostes futbolístiques molt atractives que es discutien el control. Al minut 73, una bona combinació olotina per la banda esquerra va portar a Pep Chavarria a aconseguir l’empat.

L’Olot va tenir la victòria a tocar en temps afegit, quan Jordi Xumetra va finalitzar per sobre el travesser. L’àrbitre no va donar temps per més i va xiular el final del matx, que dóna als vermells un punt d’or per seguir sumant. La UE Olot ja fa set jornades que no perd. El repte continuarà la setmana que ve contra l’Atlètic Llevant a l’Estadi Municipal.

Deixa un comentari