L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa celebra els seus 5 anys amb la projecció d’un documental

Divendres al vespre, la sala d’actes de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, va omplir-se de desenes de persones. I no era per menys, ja que l’hospital celebrava ahir el 5è aniversari de la posada en marxa de les noves instal•lacions. Un 15 de novembre de 2014, s’iniciava el trasllat de pacients a l’hospital nou.

Aprofitant tot el que s’havia enregistrat en el moment del trasllat i que era inèdit, s’ha realitzat un documental amb l’objectiu de recordar l’antic hospital i una mica de valoració dels professionals del canvi que ha suposat.

Josep Maria Padrosa, Director Gerent de l’Hospital d’Olot: Avui aprofitem que es el 5è aniversari. Avui fa 5 anys que van començar a entrar els primers malalts venint de l’hospital vell. Aprofitant aquest dia doncs passem un documental que recull una mica la història de l’hospital, com es va idear l’hospital vell, com va créixer, com es va planificar el trasllat al nou…amb la idea de recordar-ho però també mirant directament cap al futur.

L’acte, que va començar amb unes paraules del President del Patronat i Alcalde d’Olot, Pep Berga, així com del Director Gerent de l’Hospital, Josep Maria Padrosa, va reunir desenes de persones vinculades a l’hospital d’una manera o un altre: pacients, professionals, familiars… per tal de recordar aquests cinc anys d’història.
Una desena de nens i nenes de l’Escola Municipal de Música d’Olot van amenitzar la tarda amb un ‘Halelluya’ de Leonard Cohen, entre d’altres cançons, abans de la projecció del documental.

El documental ‘Cinc anys de l’Hospital d’Olot’ es podrà veure per Olot Televisió demà diumenge a ¼ de 10 del vespre.

x