El concert solidari de gòspel d’Olot recull 2.000 euros per Càritas Garrotxa

2.000 euros. És l’import que es va recaptar a la 4a edició del concert solidari de Gòspel a Olot. L’esdeveniment  l’impulsaven els voluntaris de Càritas i tres grups de gòspel, que van actuar hi desinteressadament: el Cor Gòspel Girona, que era la quarta vegada que hi participava, el grup Tam Tam Gòspel de Vic, la tercera, i el Gòspel Cor Garrotxa, que ho feia per primer cop. Els beneficis recollits es destinaran íntegrament al desenvolupament dels programes de treball protegit que Càritas Garrotxa du a terme.

Carles Oller, president Càritas Garrotxa: “Aquest és un concert que creiem que ja està consolidat a la ciutat i a la comarca. És una col·laboració més amb Càritas. Per tant vol dir que també fem una crida mitjançant el gòspel, la música i les arts a la ciutadania a fer una participació i una empenteta als projectes de Càritas, que al cap i a la fi, és treballar contra la pobresa i a favor de les persones més desafavorides”.

 El Gòspel Cor Garrotxa es va centrar en el gòspel més genuí i espiritual. A més, també va deixar mostres d’algunes cançons africanes.

Àngels Barnadas, directora Cor Gòspel Garrotxa: “És un cor que normalment també fa aquest tipus d’actes i esperem anar repetint cada any per aquesta bona causa”.

Júlia López, directora Tam Tam Gòspel: “Nosaltres sempre diem que si tenim les eines i la possibilitat de venir a cantar amb una finalitat benèfica no podem no fer-ho i estem amb l’obligació moral de venir”.

 El concert de Càritas és una de les activitats solidàries més reconegudes del calendari garrotxí. Enguany hi van assistir unes 200 persones que van fer donatiu de 10 euros cadascuna.

 

Deixa un comentari