El CH Olot creix temporada rere temporada i enguany presenta 17 equips, més l’escoleta, i 120 jugadors i jugadores

Un total de 120 jugadors i jugadores conformen els diferents equips del Club Hoquei Olot per aquesta temporada. Aquest diumenge es va celebrar la presentació dels 17 equips més l’escoleta, davant les seves famílies. Enguany el club creix en nombre de jugadors i el més important: en nombre de jugadores.

Jordi Gironès, coordinador esportiu CH Olot: Creixem cada any, sobretot en base i equips petits. I estem contents perquè s’han apuntat moltes nenes, que feia anys que no passava.

L’objectiu principal del club és seguir fent créixer la família de l’hoquei i ajuntar un grup de persones que comparteixen la passió pels patins i l’stick.

Jordi Gironès, coordinador esportiu CH Olot: L’objectiu d’un club com el nostre és que els nens i nenes s’ho passin bé, es diverteixin i facin un grup d’amics.

Un dels mèrits del creixement que va tenint el Club hoquei Olot Temporada rere temporada és el fet de ser d’una ciutat tradicionalment poc avesada en l’hoquei, tot el contrari de comarques veïnes com per exemple Osona.

Jordi Gironès, coordinador esportiu CH Olot: Estem a La Garrotxa, estem lluny de tot arreu. Per tant, una de les bases del club és formar jugadors d’Olot i La Garrotxa, perquè sabem que no podem comptar amb jugadors de comarques veïnes, perquè ja estan molt centralitzats cap a la seva zona. És un orgull per nosaltres que 8 jugadors de 10 del `primer equip siguin de la casa, aquest és el camí a seguir.

Un camí que el club hoquei Olot ja ha posat en marxa des de fa unes jornades en les diferents lligues, sempre posant de mirall els jugadors del primer equip.

Deixa un comentari