L’oposició a Sant Joan les Fonts no recolza la decisió de l’equip de govern de no presentar-se al PUOSC

L’oposició a Sant Joan les Fonts no comparteix la decisió de l’equip de govern de no presentar-se al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) pel període 2020-2024. El partit creu que els projectes que el consistori pensava presentar són necessaris per al municipi i s’hauran d’executar de totes maneres i, al no presentar-se al PUOSC, s’haurà d’acabar assumint el 100% del seu cost.

Isabel Rigat, Portaveu ERC Sant Joan les Fonts: Creiem que és una oportunitat que fa set anys que l’estàvem esperant tots els ajuntaments, sabem que n’hi ha que no estàvem d’acord amb el plantejament que s’ha fet aquest any d’aquesta subvenció, però tot i no estar d’acord tots s’hi han presentat. Creiem que un ajuntament tant gran com el de Sant Joan les Fonts, que és el tercer municipi més gran de la Garrotxa, no entenem com poden deixar perdre aquesta subvenció.

L’equip de govern actual va presentar la decisió al ple de dilluns passat, segons l’oposició en un punt que no estava contemplat en l’ordre del dia.

Joan Timonet, Regidor ERC Aj. Sant Joan les Fonts: La subvenció al nostre municipi, que és menor de 5.000 habitants, pot arribar fins al 80%. El que tenim clar és que si no ens presentem serà 0, per tant tot el que pugui venir si és un 80, 70 o 60 per nosaltres és benvingut.

L’oposició a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts afirma que els preocupa el deute que arrossega l’ajuntament i el fet que l’equip de govern no es vegi capaç de millorar la situació en els quatre anys que es desenvolupa el PUOSC.

Deixa un comentari