Un total de 210 persones participen en la 7a edició de la Marxa Solidària de Creu Roja Garrotxa

Una suma de 210 persones van participar en la 7a Marxa Solidària de Creu Roja Garrotxa, que recaptava fons pel projecte ‘Lligams’, una iniciativa que dóna suport a famílies de la comarca en risc d’exclusió social. El punt de sortida va ser el local social de Bosc de Tosca. Creu Roja Garrotxa és una entitat comarcal i des de fa tres anys l’activitat es va desplaçant per diferents pobles.

Laia Vilanova, coordinadora Creu Roja Garrotxa: “La idea és sortir d’aquí, de Bosc de Tosca, fer un recorregut per la zona de la Fageda, de les ermites de Sant Miquel de Corb i tornar cap aquí”.

L’organització va valorar molt positivament la implicació de les persones que van desafiar el fort fred i van dedicar un diumenge per causes com aquesta, i és que enguany han sigut una trentena més que l’any passat.

Laia Vilanova, coordinadora Creu Roja Garrotxa: “Ho valorem molt positivament, perquè nosaltres cada any estem entorn dels 200 i passar d’aquests 200 és una mica el nostre objectiu de cada any. Aquesta vegada l’hem complert, per tant estem molt i molt contents”.

Una iniciativa solidària que també va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses i els Trenkabaketes del Pont, que van amenitzar l’activitat.