EL CF Les Preses presenta els seus 14 equips per aquesta temporada cobrint totes les categories del futbol masculí

El Club Futbol Les Preses va fer aquest diumenge la presentació dels diferents equips per aquesta temprada al seu camp. Enguany el club compta amb 14 equips, posant l’accent als equips de Tercera i Quarta Catalana i el femení. 14 equips que van des de l’escoleta fins als sènior.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: Ho valorem positivament, perquè l’any passat ens faltava un equip per completar l’escala de categories infantil, aquest any l’hem recuperat, i estem molt contents tenir equips masculins des d’escoleta fins a 3a catalana.

La d’aquest diumenge va ser una tarda per fer-se fotografies. Alguns per primera vegada i d’altres una més per a la col·lecció, d’un club que cada any va creixent.

La presentació es va dur a terme just abans del partit del primer equip, que s’enfrontava a l’Atlètic Banyoles, i que no va poder superar després d’un resultat final de 2 a 3.

x