El TSJC suspèn novament el judici contra la Mesa del Parlament per l’aforament de Joan Josep Nuet

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspès novament el judici contra la Mesa del Parlament i Mireia Boya, en el qual també havia de ser jutjat l’alcalde de Besalú i exvicepresident de la Mesa, Lluís Guinó. El judici havia de començar el 28 de novembre després d’una primera suspensió. Finalment, però, s’ha decidit suspendre de nou per la condició d’aforat d’un altre encausat, Joan Josep Nuet, que ha estat escollit diputat al Congrés després dels resultats obtinguts a les passades eleccions generals.

El tribunal ha convocat les parts perquè es pronunciïn sobre aquesta qüestió i es pugui determinar si la connexió entre la conducta de Nuet i la de la resta d’encausats pot impedir la divisió de la causa. Un cop presa la decisió, s’assenyalarà una nova data.

El judici, en un primer moment previst per al 19 i 22 de novembre, ja va ser ajornat fins al 28 de novembre després que dos lletrats de la defensa comuniquessin que coincidia amb altres assenyalaments prioritaris, per causes amb pres.

Deixa un comentari