La residència Faber traspassa fronteres i arriba a Andorra

Faber traspassa fronteres, i no només per l’arribada contínua de residents estrangers, sinó perquè els seus tentacles arriben fins Andorra. Aquesta tardor s’ha formalitzat el conveni de col·laboració per a la creació de la residència Faber al país dels Pirineus, entre el Ministeri de Cultura i Esports d’Andorra i l’Institut Ramon Llull. Tot i que Olot seguirà sent la seu principal, s’espera seguir exportant el model a altres indrets.

Francesc Serés, director de Faber: El cicle s’ha complert i ara ja comencem no només en una idea de consolidació i creixement sinó també d’expansió i ho fem de la mà del Institut Ramón Llull i del govern d’Andorra. Estem pendents d’altres projectes però així com el model d’Andorra ha tingut una formació diferent de la del Faber Olot, creiem que podem obrir a altres llocs.

Faber Andorra forma part de la xarxa de residències Faber, i igual que Faber Olot, és una residència interdisciplinària amb l’objectiu de fomentar la importació de talent, el coneixement  de nous projectes, les relacions internacionals i també posar a la disposició dels ciutadans les activitats que els residents puguin oferir.

Deixa un comentari