La 5a edició del festival El Petit Format fa un cant a la vida i a les petites coses

Enguany el Festival d’arts escèniques ‘El Petit Format’, organitzat per Una Càpsula de Teatre, tornarà a portar una desena d’obres de teatre a la ciutat en espais no convencionals. Aquesta edició, l’organització l’ha volgut dedicar a l’actriu gironina Cristina Cervià, que va morir el passat mes de març i que tenia una estreta relació amb el festival garrotxí.

Aquesta 5a edició del festival El Petit Format, torna a portar el teatre a Olot des del dijous 28 de novembre fins al 1 de desembre.
La finalitat principal del festival és promoure el teatre mitjançant representacions que s’expressin en períodes curts de temps, un nombre limitat d’actors i actrius, un públic reduït i en espais no convencionals i singulars creant així un vincle intimista entre l’actor i l’espectador.

Xevi Rossell, organització Petit Format: Podem posar un titular i es que és un cant a la vida. Quan fas una programació de vegades t’adones que hi ha moltes de les obres que es programes tenen certa similitud i vincle entre elles. Precisament un cop vam acabar la programació ens vam adonar que ‘Quiets’ o ‘Les coses excepcionals’ o ‘Happy Birhday Jamie Love’ totes totes tenien unes coses en comú, el valorar les petites coses, valorar els petits moments, un cant a la vida. Sense voler-ho em tingut una programació que evoca això.

A més, s’ha apostat per incloure en la programació obres amb un segell de qualitat i que han estat guardonades i reconegudes pel sector cultural. De fet, a hores d’ara obres com ‘Les dones sàbies’, ‘M.A.R’, ‘A.KA’. i ‘Les coses excepcionals’ ja compten amb les entrades exhaurides.
Enguany també s’oferiran tres obres de microteatre a alumnes de 1r d’ESO de sis instituts de la comarca, un recorregut pel centre de la ciutat que culminarà amb un debat per aprofundir sobre els temes tractats en cada espectacle.

La programació i les entrades es poden consultar al web d’Olot Cultura o bé al web d’El Petit Format.

Deixa un comentari