La instal·lació d’una catifa de goma aquesta mateixa setmana, possible solució als problemes de relliscades a la plaça del Mig

Aquest és l’aspecte de la plaça del Mig.

 Oriol Bou, comerciant: Doncs la veritat és que bastant malmetent. Això ja es sabia des de l’any passat que estava així, i han hagut d’esperar que algú es fes mal per tant sols tirar sal o trobar una solució.

Mariàngels Blázquez, comerciant: Ens sembla que haver tingut tot l’estiu per haver arreglat això, i ara que amb l’arribada del fred se’ns torni a glaçar la plaça és un inconvenient per la gent d’Olot i per nosaltres, els botiguers.

 Loreto Pagès ,comerciant: Han tingut tot l’estiu i tot l’hivern passat per pensar què fer. I l’únic que fan és tirar sal que el que fa és només espatllar la plaça, i va relliscant la gent…

La plaça es troba en aquests moments vallada i només s’hi pot accedir pels cantons. Un fet, que segons alguns comerciants, afecta i molt a les seves vendes.

 Oriol Bou, comerciant: La gent arriba al capdamunt de la plaça, veu les valels i giren cua. Ahir a la tarda hi va haver un interval de temps que no teníem ningú al bar.

Mariàngels Blázquez, comerciant: Hi notem, hi notem. La gent no acaba d’arribar, donen la volta. Ahir a la tarda ho vam notar, sí.

Loreto Pagès, comerciant: Últimament ja està fluix, doncs amb això encara més…

Segons el president de la Comunitat de propietaris de la Plaça del Mig, Jordi Rovira, l’ajuntament ja ha posat fil a l’agulla i s’espera que aquesta mateixa setmana es col·loqui una espècie de capa de goma com a mesura de prova pilot, per tal d’evitar relliscades com la que va patir una persona aquest dimarts.

Jordi Rovira, president Comunitat de propietaris Plaça del Mig: Dilluns vam estar reunits amb l’ajuntament, amb el regidor d’urbanisme concretament, i amb altres persones de l’ajuntament. I vam trobar la solució: és una catifa que es treu i es posa, que té una amplada, amb uns forats perquè l’aigua no es glaci i s’absorbeixi pel seu interior. És una cosa provada. Ha de ser ja, hem anat una mica tard, i demano disculpes, però està per enviar, i jo crec que l’ajuntament la muntarà en el transcurs d’aquesta setmana.

Aquest és el segon any que la plaça del Mig pateix aquesta problemàtica, després de la seva remodelació.

Deixa un comentari