La instal·lació d’una catifa de goma aquesta mateixa setmana, possible solució als problemes de relliscades a la plaça del Mig

Aquest és l’aspecte de la plaça del Mig.

 Oriol Bou, comerciant: Doncs la veritat és que bastant malmetent. Això ja es sabia des de l’any passat que estava així, i han hagut d’esperar que algú es fes mal per tant sols tirar sal o trobar una solució.

Mariàngels Blázquez, comerciant: Ens sembla que haver tingut tot l’estiu per haver arreglat això, i ara que amb l’arribada del fred se’ns torni a glaçar la plaça és un inconvenient per la gent d’Olot i per nosaltres, els botiguers.

 Loreto Pagès ,comerciant: Han tingut tot l’estiu i tot l’hivern passat per pensar què fer. I l’únic que fan és tirar sal que el que fa és només espatllar la plaça, i va relliscant la gent…

La plaça es troba en aquests moments vallada i només s’hi pot accedir pels cantons. Un fet, que segons alguns comerciants, afecta i molt a les seves vendes.

 Oriol Bou, comerciant: La gent arriba al capdamunt de la plaça, veu les valels i giren cua. Ahir a la tarda hi va haver un interval de temps que no teníem ningú al bar.

Mariàngels Blázquez, comerciant: Hi notem, hi notem. La gent no acaba d’arribar, donen la volta. Ahir a la tarda ho vam notar, sí.

Loreto Pagès, comerciant: Últimament ja està fluix, doncs amb això encara més…

Segons el president de la Comunitat de propietaris de la Plaça del Mig, Jordi Rovira, l’ajuntament ja ha posat fil a l’agulla i s’espera que aquesta mateixa setmana es col·loqui una espècie de capa de goma com a mesura de prova pilot, per tal d’evitar relliscades com la que va patir una persona aquest dimarts.

Jordi Rovira, president Comunitat de propietaris Plaça del Mig: Dilluns vam estar reunits amb l’ajuntament, amb el regidor d’urbanisme concretament, i amb altres persones de l’ajuntament. I vam trobar la solució: és una catifa que es treu i es posa, que té una amplada, amb uns forats perquè l’aigua no es glaci i s’absorbeixi pel seu interior. És una cosa provada. Ha de ser ja, hem anat una mica tard, i demano disculpes, però està per enviar, i jo crec que l’ajuntament la muntarà en el transcurs d’aquesta setmana.

Aquest és el segon any que la plaça del Mig pateix aquesta problemàtica, després de la seva remodelació.

x