El grup a l’oposició a l’ajuntament de Besalú qüestiona el concepte de participació que té l’equip de govern

En relació als pressupostos participatius de Besalú, el grup a l’oposició del consistori ha volgut donar-hi la seva opinió. Des de la oposició critiquen a l’equip de govern que aquests últims no utilitzin l’eina de participació de manera real, i d’haver-se apropiat d’una idea seva sortida en l’últim ple, referint-se a la mesura dels aparcaments.

Alfred Cairó: ERC Besalú: Nosaltres estem d’acord amb la participació ciutadana, però ens agradaria que fos real. Per exemple: una bona pregunta seria si la gent de Besalú està disposada a gastar 100.000 euros en el Museu del Circ. I el tema de l’aparcament, que també ha portat una mica de polèmica, això és una proposta que curiosament vam estar fent nosaltres l’últim ple, el de les ordenances fiscals, perquè nosaltres com a oposició pensem que s’ha de treure fruit de tot aquest flux turístic que tenim a Besalú. L’alcalde, en aquest moment, ha decidit apropiar-se la idea, però fer de pagament només un dels 3 aparcaments del municipi, cosa que també serà polèmic, perquè si només n’hi ha un de pagament, serà lògic que la gent vagi als altres dos s’omplin pel fet de ser gratuïts.

x