Els restaurants garrotxins Les Cols i Ca l’Enric renoven les respectives estrelles Michelin a l’edició 2020

Els restaurants garrotxins Les Cols i Ca l’Enric han renovat les estrelles Michelin aquesta passada nit a la gala de la popular guia feta a Sevilla. El restaurant olotí torna a ser mereixedor de les dues estrelles que té des de fa 10 anys i el de Bianya, el mateix per la que ostenta des de fa 17 anys. El gironí Celler de Can Roca renova també les tres estrelles Michelin que ha tingut els últims anys, la màxima distinció del reconeixement gastronòmic internacional.

Pel que fa al conjunt de les comarques gironines, la demarcació ha perdut en aquesta edició del 2020 dos restaurants amb estrella Michelin, El brancs de Roses i Terra de Sant Feliu de Guíxols. 14 restaurants gironins mantenen el reconeixement.

Els dos restaurants garrotxins amb estrella Michelin seran presents a la fira Orígens d’aquest cap de setmana a Olot, les Cols, diumenge a la tarda per presentar els seus plats tradicionals interpretats, i Ca l’Enric per explicar el seu plat estrella, la becada, i altres plats històrics de l’establient.