La Moncalbike 2019 arriba amb 3 recorreguts i per un públic més ampli

La Montcalbike compleix enguany 22 anys, d’aquesta prova organitzada pel Club Ciclista Pedal. La cursa es celebra aquest diumenge amb 3 rutes, que passen per tota mena d’indrets de la zona, com els peus de la Mare de Déu del Món o el nucli de Dosquers. Una de les novetats de la Montcalbike 2019 és la rebaixa de la duresa de la prova curta respecte altres anys.

Maià de Montcal acull aquest diumenge la 22a edició de la BTT Montcalbike, organitzada pel Club Pedal Maià. La sortida tindrà lloc a les 9 del matí al camp de futbol, i en total es duran a terme 3 curses: una de 24, una altra de 32 i una última de 40 km.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: Corren al voltant de Maià, per Beuda, toquen una mica Besalú, Dosquers. I aquest any sí que el llarg hem volgut pujar una mica més direcció cap a la mare de Déu del Mont. No el pugem del tot, però així podem enllaçar un corriol de baixada i molt tècnic que es trobaran els participants.

Enguany l’organització ha rebaixat la duresa del recorregut curt, per tal d’animar a tot tipus de públic.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: Sempre ha estat una prova dura i tècnica, i no hem volgut perdre aquesta essència, però d0’paltre banda hem volgut que també vingués altres tipus de públic, per això hem fet una cursa curta més fàcil.

Fins aquest divendres es poden fer les inscripcions online per cronotime per 15 euros, mentre que qui ho vulgui també ho podrà fer a partir d’una hora abans de començar la cursa, per 18.

En aquesta edició també es durà a terme la Montcalkids a partir de les 10 del matí i activitats infantils. La prova consistirà en donar una volta per Maià i serà gratuita a tots els nens i nenes que vinguin.