L’Associació Nibiru organitza un any més el Festival de Música Electrònica

L’Associació Nibiru organitza per segon any consecutiu el Festival de Música Electrònica i Arts Visuals a Olot. Enguany tindrà lloc aquest dissabte entre la Plaça de l’Arxiu i la sala El Torín i acollirà les actuacions d’artistes que presenten propostes innovadores vinculant la música amb la poesia o els drons.

Aquest dissabte la música electrònica torna a Olot de la mà de l’Associació Nibiru, que organitza la segona edició del festival que combina la música i les arts visuals amb artistes reconeguts arreu del territori. A partir de les 12 del migdia fins les cinc de la tarda la Plaça de l’Arxiu acollirà les primeres actuacions.

 Lili Guerrero, Membre Associació Nibiru: Apostem molt per la música electrònica i sobretot amb sintetitzadors modulars, hi haurà molts ‘live’ d’artistes que fan servir aquest aparell de música. L’any passat a la tarda vam apostar per les ‘performance’, aquest any ho hem canviat i hi haurà molt art visual durant els concerts i també hi haurà instal·lacions interactives audiovisuals.

Música electrònica amb poesia, amb drons o amb codi són algunes de les propostes que ofereix el festival enguany. A partir de les sis de la tarda la programació passarà dins la sala El Torín amb un dels caps de cartell, Balago.

Aleix Cortés, Membre Associació Nibiru: Ells fan com un viatge sonor acompanyat d’imatges amb blanc i negre, molt intimista. Ells són en David i en Guim de la Garriga, que es diuen Balago, que són molt coneguts a Europa, aquí potser no tant, però és una de les nostres apostes fortes dels nostres caps de cartell.

A partir de les onze de la nit les actuacions passaran a ser de pagament, per un cost de 10 euros amb l’entrada anticipada o 12 euros a taquilla serà possible assistir als concerts d’artistes com Dj Rosario, una de les artistes més reconegudes del cartell d’enguany.