L’Escola Cor de Maria d’Olot organitza la 6à edició de la cursa solidària

Les inscripcions per a la sisena edició de la Cursa Solidària de l’Escola Cor de Maria d’Olot ja estan obertes. Són els alumnes de 3r d’ESO els encarregats de l’organització de l’esdeveniment en el marc d’un projecte d’emprenedoria que es duu a terme al centre.

Núria Danés, 3r ESO Escola Cor de Maria: Com que va donar molt bon resultat i tothom en va sortir molt content hem decidit conservar-la, hem arribat al sisè any i estem molt contents.

Els diners recaptats es destinen a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties minoritàries i de la qual Olot n’és una de les seus. Com a novetats destacades, enguany s’obsequiarà als participants amb samarretes i dorsals, a banda d’altres sorpreses. A més, l’inici del recorregut i les activitats previstes es duran a terme al Firal.

Gerard Vila, alumne 3r ESO Escola Cor de Maria: Esperem que vingui més gent i al Firal Petit és un espai més gran que el pati de l’escola i s’hi poden fer moltes més activitats.

La cursa tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre a les 10 del matí i comptarà amb tres categories, una de 7,5km, la segona de 5 i la tercera de 250 metres. Al finalitzar el recorregut tindrà lloc un sorteig amb els obsequis dels establiments patrocinadors i activitats diverses.

Marc Juvinyà, alumne 3r ESO Escola Cor de Maria: Assenyalem el desembre de l’any passat que va ser el nostre millor any amb diferència i on vam recaptar 3.037 euros i hi va haver-hi 345 participants. Aquest any ho volem igualar o millorar ja que una de les seus de la Marató és aquí a Olot.

Les inscripcions per un cost de 7 euros romandran obertes fins el proper 2 de desembre a la portaria de l’escola, tot i que també serà possible fer-ho el mateix dia de la cursa per 10 euros. Els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Cor de Maria esperen poder superar les xifres de participants i de diners recaptats d’anys anteriors i seguir potenciant l’esdeveniment.

x