Alta participació i nedadors internacionals al 26è Raúl Ramos del CN Olot

Aquest dissabte les piscines del CN Olot acullen una nova edició del Trofeu Raúl Ramos, que homenatja aquest estimat entrenador del club. Enguany compleix 26 anys i ho fa amb una nombrosa participació.

Diego Méndez, director tècnic secció natació CN Olot: Aquest any la participació és a és nombrosa respecte anys anteriors, amb 327 nedadors i nedadores, provinent s de 19 clubs, molts d’ells de la zona de Girona i Osna, d’altres de Barcelona. Pot  ser no és la millor edició de totes, però de ben segur molt interessant.

El Trofeu Raúl Ramos serà la primera aturada del Circuit DS-Girosona, i comptarà amb nedadors i nedadores destacats, com Marta González, olímpica amb la selecció espanyola als passats JJOO de Rio.

Diego Méndez, director tècnic secció natació CN Olot: Com cada any comptem amb nedadors internacionals, aquest any, per exemple, Marta González Crivillers, del Sant Andreu i olímpica a Río o Alberto Lozano… que li donen un atractiu a la competició.

Les diferents proves es disputaran en dues sessions, una de matí, i una altra de tarda, en 3 categories diferents: infantil, junior i absolut.

x