L’Elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i Garrotxa es podrà veure en directe per Olot Televisió

Després de la primera trobada de la quarantena de pubilles i hereus de la Garrotxa a la Fira de Sant Lluc d’Olot, aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de l’elecció de les Pubilles i els Hereus de la Garrotxa.

El Restaurant La Deu d’Olot serà, un any més, el centre neuràlgic de l’elecció de les Pubilles i els Hereus d’Olot i la Garrotxa. És el lloc on un any més el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha escollit per fer la proclamació. Enguany hi assistiran aproximadament unes 800 persones, convertint aquest sopar amb la trobada comarcal més important de l’any.

Prèviament, però, els candidats i candidates es trobaran a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot on el govern municipal els ha preparat una recepció oficial.

A partir de les nou del vespre es traslladaran al restaurant per celebrar el sopar proclamació. Una vegada els responsables dels pobles de la Garrotxa i barris d’Olot hagin fet les votacions, es donarà a conèixer l’escrutini.

Adela Moya, Vicepresidenta del CIT Olot: La gent quan està a taula repartim els sobres, els recollim, la gent ha fet els seus vots. I a través d’un programa informàtic es conten els punts que van del 1 al 10, depenent del nombre de pubilles i hereus. El que te més és el que guanya. Els barris voten per Hereu i Pubilla d’Olot i els pobles voten per l’Hereu i Pubilla de la Garrotxa

L’acte es podrà veure a partir de les 11 de la nit en directe per Olot Televisió.

Aquest any qui vulgui conèixer a totes les pubilles i els hereus ho podrà fer a través de la revista VIU amb una publicació que per primera vegada està dedicada exclusivament als Hereus i les Pubilles.

Adela Moya, Vicepresidenta del CIT Olot: Està molt bé perquè cada plana doncs parla una mica sobre cada pubilla i cada hereu de cada poble i de cada barri.

És una publicació gratuïta que si no s’ha rebut a casa, es pot trobar a la mateixa oficina del CIT o a Olot Televisió.