L’Orfeó homenatjarà a l’expresident Joan Prats en un dissabte al vespre ple d’activitats per Santa Cecília

L’Orfeó Popular Olotí celebrarà la festivitat de Santa Cecília aquest cap de setmana. Per a aquesta edició, l’entitat ha ampliat el programa d’activitats obertes als garrotxins. Dissabte a les 7 de la tarda, hi tindran lloc un reguitzell d’activitats que començaran a la planta baixa amb la presentació oficial de les exposicions que l’artista Duaita Prats té a l’espai Cal Fat: la instal•lació ‘Dones màgiques de llum i d’aigua’ que fa muntar pel Festival Lluèrnia, i ‘fragments’, una retrospectiva de la seva trajectòria artística i periodística. Tot seguit, a la primera planta, l’Orfeó homenatjarà l’expresident Joan Prats, qui va aconseguir que l’entitat obtingués en propietat l’edifici que l’acull. A partir de les 8, els concerts de Santa Cecília, primerament, amb l’Escola Municipal de Música, que presenta el llibre del centenari. Més tard, a partir de les 10 de la nit, el duet Shirley Conchita, de versions de cançons dels anys 2000, amb l’exintegrant de la Jove Companyia Marc Andurell entre els seus components.

Deixa un comentari