L’Orfeó homenatjarà a l’expresident Joan Prats en un dissabte al vespre ple d’activitats per Santa Cecília

L’Orfeó Popular Olotí celebrarà la festivitat de Santa Cecília aquest cap de setmana. Per a aquesta edició, l’entitat ha ampliat el programa d’activitats obertes als garrotxins. Dissabte a les 7 de la tarda, hi tindran lloc un reguitzell d’activitats que començaran a la planta baixa amb la presentació oficial de les exposicions que l’artista Duaita Prats té a l’espai Cal Fat: la instal•lació ‘Dones màgiques de llum i d’aigua’ que fa muntar pel Festival Lluèrnia, i ‘fragments’, una retrospectiva de la seva trajectòria artística i periodística. Tot seguit, a la primera planta, l’Orfeó homenatjarà l’expresident Joan Prats, qui va aconseguir que l’entitat obtingués en propietat l’edifici que l’acull. A partir de les 8, els concerts de Santa Cecília, primerament, amb l’Escola Municipal de Música, que presenta el llibre del centenari. Més tard, a partir de les 10 de la nit, el duet Shirley Conchita, de versions de cançons dels anys 2000, amb l’exintegrant de la Jove Companyia Marc Andurell entre els seus components.

x