Olot Televisió seguirà la Fira Orígens en directe dissabte a les 13h

Un producte de qualitat és la base de tot bon plat i forma part de la identitat d’un territori. Això és el que vol posar en valor la Fira Orígens d’Olot, que després de vuit edicions és l’esdeveniment firal més important de l’any a la capital garrotxina i un referent a tot el país.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat Aj. Olot: És la única fira que tenim que la gent paga i en nombre de visitants és la més important. Quan vam començar a l’Ajuntament ens va semblar que la gastronomia era un tema molt important i reconegut arreu del país.

S’espera que milers de persones passin aquest cap de setmana pel recinte firal de la ciutat per descobrir les propostes dels prop de 90 productors d’enguany. Una nova oportunitat per comprar, tastar i aprendre de referents del sector com el xef Nandu Jubany, Carme Picas, els garrotxins Ca l’Enric i Les Cols o el col•lectiu Cuina Volcànica.

Pep Palau, Von Arent i Associats: Compra, tasta, aprèn. Aprendre a cuinar, com són els productes des del punt de vista del gust, dels sentits, des del punt de vista organolèptic, i això és el que comparteixen els dos espais d’activitats que hi ha.

Dissabte a partir de les 13h, Olot Televisió oferirà un tastet de la Fira Orígens en un programa en directe amb els cuiners, productors i productes de qualitat presents.