Un Olot carregat de baixes rep l’Atlètic Llevant aquest diumenge

L’Atlètic Llevant serà el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda a l’estadi municipal. Catorzens a la classificació i 3 per punts per sota del de Raúl Garrido, així els definia el tècnic valencià.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És un filial jove, amb molt talent i competitiu. És veritat que a casa seu tenen més bons números, però tenen ganes de jugar sempre la pilota, capaç d’ajuntar gent per dins amb molt de futbol, però també verticals…

A la Unió Esportiva Olot no se li dona malament enfrontar-se als equips filials. Dels 3 partits jugats contra filials aquesta temprada n’ha tret una victòria i dos empats.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Pot ser que els filials juguin d’aquesta manera més alegre, oberta, que et vulguin discutir la possessió de la pilota, i potser ens sentim més còmodes nosaltres.

La que cada dia està més plena, però, és la infermeria. Aquesta setmana Raúl Garrido compta amb les baixes d’Eloi, Kilian i Jordi Masó, sumada a la de llarga durada de Blázquez. Davant aquest panorama, un dels jugadors que té números d’entrar a l’11 inicial és Vivi.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Vivi té moltes ‘paparetes’ per jugar.

Albert Julià és el jugador del filial que segons Raúl Garrido, té més números d’entrar i completar la convocatòria.