Més de 200 persones participen en la caminada solidària per la ruta dels gorgs de Santa Pau en benefici de La Marató de TV3

Els treballadors de La Fageda van organitzar diumenge al matí una caminada solidària per la ruta dels gorgs de Santa Pau en benefici de La Marató de TV3.

Mariona Martí, responsable Servei d’Atenció al Visitant Fageda: “A tots els treballadors ens feia molta il·lusió col·laborar amb La Marató, per la causa social que això comporta. Sempre hem col·laborat d’altres maneres. Però aquest any, com que també l’epicentre de La Marató, una part es feia a Olot, ens feia molta il·lusió fer-hi una activitat”.

Més de 200 persones van participar en l’activitat, que va partir del pavelló poliesportiu de Santa Pau. L’organització va valorar molt positivament la participació, ja que es van complir totes les expectatives marcades.

Mariona Martí, responsable Servei d’Atenció al Visitant Fageda: “La participació d’inici vam pensar que potser no s’acabava d’animar la gent, però a última hora hem complert totes les expectatives. De fet, encara s’estan apuntant molta més gent. Per tant, estem molt contents i això ens anima a fer-ho un any més”.

El trajecte va presentar un recorregut fàcil, d’uns vuit quilòmetres i unes dues hores de durada.

Pep Companys, alcalde Santa Pau: “Aquest recorregut està centrat en el trajecte que ja està senyalitzat permanentment, que és la ruta dels gorgs i de les fonts. Pensem que és un recorregut atractiu, per aquesta època de l’any que ens trobem. Als gorgs hi ha aigua, passarem per llocs molt atractius. També buscant poder-ho fer amb família, sobretot que no hi hagi cap classe de dificultat i que tant el més petit com la persona més gran que ens pugui acompanyar en aquest dia tan especial pugui gaudir al màxim d’aquest traçat”.

Els beneficis van destinats de manera íntegra a La Marató de TV3, que enguany dedica la recaptació a fomentar la investigació biomèdica de les malalties minoritàries.