El Gran Recapte d’Aliments millora les xifres de donacions rebudes l’any passat

Dissabte es va celebrar la jornada principal del Gran Recapte d’Aliments, per recollir productes per a les persones en situació de precarietat econòmica i social. Prop de dues-centes persones, el doble de l’any anterior, van ser voluntaris en una diada destinada a mitigar els problemes d’accés a l’alimentació i els productes bàsics. Només a Olot, s’hi van adherir nou supermercats per tal de contribuir en el Gran Recapte d’Aliments.

Segons les primeres estimacions fetes per l’organització, el Gran Recapte d’aquest 2019 ja ha superat el de l’any passat en volum d’unitats recollides. La darrera edició va ser una de les més fluixes que es recorden, amb poc més de 13.200 unitats.

A la comarca hi ha fins a una seixantena de punts de recollida, repartits en disset municipis, d’una edició que s’allargarà fins el proper 8 de desembre. Enguany, es demanava sobretot sabó, detergent, bolquers, productes d’higiene femenina, sardina en conserva, cacau i oli d’oliva o gira-sol.

Deixa un comentari