La UE Olot passa pel damunt de l’Atlètic Llevant gràcies a una gran segona part (3-0)

Gran partit de la Unió Esportiva Olot aquesta tarda en el partit que l’enfrontava a l’Atlètic Llevant, al grup 3r de la segona divisió B. Els de Garrido han sortit des dels primers minuts ensenyant les dents el rival, amb un primer quart d’hora de joc on Pol Ballesté pràcticament ha fet d’un aficionat més, dels 1016 que han resistit el fred avui a l’estadi. Els olotins han disposat d’alguna arribada, però no les han sabut materialitzat. Pressió des de porteria en defensa i un Atlètic Llevant mirant de sortir cap a l’àrea rival. El segon tram de la primera part ha estat més espessa, amb menys arribades per part dels dos equips.

A la segona part, però, els locals  han anat a pels 3 punts. El primer gol ha arribat al minut 49, obra de Jordi Xumetra. Sis minuts més tard Álvaro Salinas ha aconseguit el segon. I al 74, Xumetra ha aconseguit el doblet, davant d’un Atlètic Llevant que pràcticament només els ha quedat deixar passar els minuts i que acabés el partit.

Aquest matx deixa a la Unió Esportiva Olot novens a tres punts del play-off d’ascens, mentre que els valencians es col·loquen a la zona perillosa de la taula: 15s a 3 punts del descens directe. Amb aquesta victòria l’Olot suma 8 jornades consecutives sense perdre.

x