400 persones passen pel Festival Nibiru de música electrònica i arts visuals

Música electrònica i arts visuals en la seva màxima expressió: Nibiru va organitzar un cop més el seu segon festival centrat en aquestes disciplines cultural, 15 hores ininterrompudes que van apropar Olot a la cultura digital. Primate, Jansky, Algorave o Balago són alguns dels noms contemporanis de les arts més avantguardistes que van ser presents a l’esplanada de l’arxiu. Però on es va poder gaudir més de l’espectacularitat visual va ser al Torín: llums i colors van amanir una proposta atraient per a la vista, més enllà del so de la música. Playmodes, Broken Manifesto, Rob Clouth i Dj Rosario van fer les delícies dels aficionats a aquest estil cultural.

L’organització calcula que prop de 400 persones hauran passat pel segon Festival de Nibiru durant la seva celebració; l’empenta dels assistents fa que l’organització comenci a treballar immediatament en l’organització del segon Parc Electrònic, que tindrà lloc el proper mes de juny.