AFI Xevi Vallès una nova agència financera especialitzada en el sector immobiliari a Olot

Des de fa un parell de setmanes, s’ha instal·lat als baixos de la Plaça Clarà AFI Xevi Vallès, una agència financera especialitzada en el sector immobiliari a Olot.

El propietari és Xevi Vallès, assessor financer immobiliari amb gairebé 20 d’anys d’experiència en banca i 10 d’experiència en el sector immobiliari. Dues setmanes després de la seva obertura i gràcies a la seva gran cartera immobiliària a Girona, AFI Xevi Vallès s’ha convertit en una empresa amb una sòlida implantació en el mercat immobiliari a la capital garrotxina.

Pel que fa als serveis, ofereix assessorament tant a empreses com a particulars. Un assessorament personalitzat per a cada tipologia de client, depenen de les seves necessitats financeres amb l’objectiu de poder recomanar-li la millor inversió o el finançament més adequat.

Xevi Vallès, assessor financer immobiliari: La gent mai més ben dit sembla que comenci la casa pel teulat. La gent el primer que fa és mirar un pis que li agradi i després va a mirar si li fan el finançament. Penso que hauria de ser al revés, que la gent vingués aquí, que jo o un assessor li digués fins a on poden arribar i després ja es va molt més tranquil sabent què és el que pot arribar a comprar.

A més, i gràcies a la nova Llei Reguladora de Contractes de Crèdit Immobiliari que pretén donar més garanties als clients i estableix que siguin els bancs els que paguin la major part de les despeses, des de AFI Xevi Vallès intenten millorar la hipoteca de cada client.

 Xevi Vallès, assessor financer immobiliari: Jo treballo amb tots els bancs i puc buscar la millor opció. Pensa que 0,25 amunt o 0,25 avall en una hipoteca de 30 anys són molts diners.

Pel que fa a empreses, sobretot PIMES i autònoms, des de AFI Xevi Vallès s’intenta buscar finançament alternatius, renovacions, entre d’altres.

 Xevi Vallès, assessor financer immobiliari: Jo tinc clar una cosa, el que m’ha encantat tota la vida és ajudar a la gent. El que trobaran aquí és una persona que els intentarà ajudar amb tota la meva experiència i els intentarà ajudar, depenent de cada persona, tot el que necessiti.

x