Alta participació i victòries internacionals al Trofeu Raül Ramos del CN Olot

La participació és un dels elements que fa gran el Trofeu Raül Ramos que organitza any rere any el CN Olot. Enguany hi participar, gairebé, una vintena de club d’arreu de Catalunya, que ja sigui a través de nedadors infantil, junior o absolut, consideren aquest memorial com una prova al seu calendari.

Diego Méndez, director tècnic secció natació CN Olot: Aquesta any contàvem amb poc més de 320 nedadors, de 19 club diferents, la majoria de Girona, però també club important de la zona de Barcelona com l’Hospitalet, Sant Andreu, Mediterrani…

Veure sèries de classificació amb una trentena de nedadors és una manera de donar encara més valor al Raúl Ramos, que enguany complica 26 anys, i més amb la participació d’algun nedadors internacionals, que ajuden a donar més nom a la prova: aquest cap de setmana van ser presents a les instal·lacions del CN Olot Alberto Lozano, una promesa de la natació espanyola plata als Jocs Europeus del 2015 i Marta González Crivillers, olímpica a Rio 2016.

Van ser ells, precisament, qui es van endur la victòria del Trofeu Raül Ramos, seguits dels dos nedadors del Club Natació Olot del moment: Lídia Huete i Álvaro Ruiz, i és que el Raúl Ramos és, també, una forma d’anar formant a la base.