Detenen un veí de Barcelona després de robar en dos supermercats a les Preses

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció a Sant Esteve d’en Bas un home de 26 anys veí de Barcelona com a presumpte autor d’un furt a dos supermercats de les Preses i per una ordre judicial de detenció.

La detenció dels agents es va produir el passat dijous a la rotonda de la C-152 al terme municipal de Sant Esteve d’en Bas, on una patrulla de trànsit d’Olot estava fent un control genèric. Cap a la una del migdia els agents van veure un turisme que portava la ITV caducada i van aturar el vehicle. En identificar el conductor, van veure que li constava un requeriment judicial amb una ordre de detenció d’un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat per un delicte contra el patrimoni.

Els mossos van veure que al maleter hi havia una gran quantitat de productes alimentaris i de neteja, entre els quals 80 caixes de 10 càpsules de cafè, quatre ampolles de whisky, cinc ampolles de cava, cinc caixes amb sis ampolles de licor, 61 pots de desodorant de diverses marques o 14 torrons.

L’home no donava cap resposta coherent sobre l’origen dels articles. Quan els agents el van escorcollar li van trobar a sobre un aparell per desactivar les alarmes dels productes que es podrien trobar protegits. També van veure que portava posat sota els pantalons una peça de roba tipus ‘coulotte’ ciclista de licra elàstic per poder ocultar els objectes que sostreia.

Els agents van detenir l’home pel requeriment judicial que tenia i posteriorment van esbrinar que els productes que duia els acabava de furtar en dos supermercats de les Preses. Per aquest motiu també se l’acusa d’un delicte de furt.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari