Més de 250 ciclistes participen a la 22a Montcalbike a Maià de Montcal, enguany amb una prova per als més petits

Maià de Montcal va celebrar aquest diumenge la 22a edició de la Montcalbike, organitzada pel Club Pedal Maià. Els vencedors d’engany van ser David Pons i Chunzi Li en la prova curta; Adrià Bartrina i Lídia Vergés en la mitja; i Gerard Blanch i Meritxell Figueres a la cursa llarga. Enguany la participació va tornar augmentar, superant lleugerament els 250 inscrits i això és el que destacaven alguns del participants respecte el recorregut.

Marc Cortada, participant: Genial, com cada any, un circuit molt rodador i ràpid el curt.

David Pons, participant: Els trams de bosc m’han agradat molt, les pistes potser més pesades, però els corriols i baixades estaven molt bé, la veritat, eren molt divertits.

Ramon Batlle, participant: Un circuit molt maco, molt ràpid, enfangat. Com cada any fan uns circuits molt macos, a més el terreny  d’aquí  a Maià i Besalú també hi ajuden.

Marc Olivet, Club Pedal Maià: Molt contents. És una cosa que vam començar una colla d’amics, ho hem anat tirant endavant, i estem molt contents dels resultats d’aquest any.

A banda de la Montcalbike, el Club Pedal Maià organitza, també, la Montcalrun, que des de fa dos anys compta també amb una prova per nens. Enguany aquesta idea l’han traslladat, també, a la prova de BTT, que consistia en donar una volta de 6 quilòmetres pel poble.

 Olga Mallofré, Club Pedal Maià: Esperem que amb aquesta basant de la Montcalbike per petits, faci que ens vingui un tipus de públic més familiar, i ens vinguin més pares i mares a la prova.

Petits trucs per anar aportant novetats a una de les proves de BTT més veteranes de la comarca.

x