Olot Televisió renova el conveni amb Càritas Garrotxa i referma el compromís social de la cadena

Olot Televisió acaba de renovar el conveni de col·laboració que manté amb Càritas Garrotxa des de fa diversos anys. Es tracta d’un acord que permet visualitzar les activitats i iniciatives que impulsa l’entitat social amb l’objectiu que la població prengui consciència de la realitat social de la comarca.

La Televisió de la Garrotxa es compromet a emetre gratuïtament diferents espots de publicitat que produeix Càritas Garrotxa on s’expliquen els projectes i les accions que s’estan portant a terme. Olot Televisió també es compromet a fer un seguiment del es accions que impulsa l’entitat, ja sigui a través del canals habituals com, també, a través d’alguns programes que s’emeten per les diferents televisions locals de Catalunya i que estan adherides a La Xarxa.

El conveni l’han signat el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, i el president de Càritas Garrotxa, Carles Oller.

Deixa un comentari