Un incendi crema l’antiga caseta de burot de l’Avinguda Sant Joan les Abadesses d’Olot

Un foc va cremar aquest dilluns a la tarda l’antiga caseta de burot situada al costat de la carretera a l’Avinguda Sant Joan les Abadesses d’Olot. Els Bombers van rebre l’avís prop de tres quarts de cinc de la tarda d’un foc a la construcció, que antigament s’utilitzava com a punt de control dels comerciants que arribaven a la ciutat. Pocs minuts més tard del primer avís, les cinc de la tarda, la Policia Municipal d’Olot va detectar un segon incendi de menys importància en una masia abandonada situada a pocs metres, on es van haver de fer tasques de ventilació. Dues dotacions dels Bombers van treballar al lloc dels fets amb el suport de la Policia Municipal d’Olot. El foc es va donar per extingit en poc menys d’una hora, sense ferits. Es desconeix si l’incendi, que va fer col·lapsar la teulada de la garita, va ser accidental o provocat. En els darrers dies s’havia detectat que una persona la utilitzava com a refugi.

x