Els comerciants de la Plaça del Mig d’Olot denuncien que les patinades desincentiven les compres i reclamen una solució definitiva

Més enllà de la solució momentània de la catifa de cautxú, que consideren imperfecta, ja que s’aixeca i provoca entrebancs, els comerciants de la plaça del Mig mostren preocupació pel ressò que per segon any consecutiu tornen a provocar les caigudes per relliscades quan el terra és gelat. Critiquen que això està desincentivant la ciutadania a l’hora de passar per la plaça.

Loreto Pages: Dir-li a la gent que ara que és moll no patina, és quan es glaça que patina. La gent sembla que tingui por de passar per la Plaça del Mig. S’ha notat molt, des que es diu això de la Plaça del Mig que la gent no hi passa.

Maria Àngels Blàzquez: La sort que tenim nosaltres és que, com que tenim accés pel carrer Antoni Llopis, per Manxa, ens trobem que puja la gent per baix però no vol sortir per l’entrada principal de Calvet.

Sara Vila, comerciant de la Plaça del Mig d’Olot: Jo tinc la meva clientela fixa, llavors a mi em venen i ja està. Pel que fa a clients nous sí que ho estic notant, més a l’època en què estem.

El consistori els ha sol·licitat una reunió per parlar-ne la setmana vinent. A dia d’avui, els comerciants creuen que la solució passa per remodelar novament el paviment o instal·lar un terra radiant.

x