Els Mossos d’Esquadra detenen un home que havia robat tres selles de cavall valorades en més de 3.000 euros a Olot

Un home de 34 anys va ser detingut el passat 19 de novembre per Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El succés hauria tingut lloc en una finca agrícola del barri de les Fonts d’Olot, on el lladre estava robant material de l’explotació i s’hauria encarat amb el propietari després de ser sorprès cometent el furt. L’home s’hauria endut tres selles de muntar a cavall, valorades en més de 3.000 euros, i hauria lesionat el braç al propietari quan aquest l’havia intentat retenir. Els Mossos van detenir el delinqüent després de trobar-lo amagat en una zona boscosa propera a la finca. L’home detingut tenia pendent una ordre de detenció i ingrés a presó per delictes previs. El lladre va passar el 20 de novembre a disposició del jutjat d’Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó tal i com constava a l’ordre.