L’Ajuntament d’Olot es replanteja com ha de ser el Parc Infantil del Firal després de no reposar els elements retirats

Des de Festes del Tura que al Firal d’Olot li falten un mecanisme giratori, un tobogan, dos gronxadors i dues excavadores, i el Parc Infantil és buit de contingut. Després d’una pregunta de la CUP en el darrer ple municipal, l’equip de govern va explicar que s’estan replantejant l’espai, per la dificultat que han presentat els elements durant l’any: per una banda, costa retirar els mecanismes escollits per motius de seguretat en celebracions multitudinàries, com les festes. A més, els plançons encara doten de poca ombra a la zona, i a l’estiu els jocs metàl·lics agafen una temperatura inapropiada per a la seva manipulació. El consistori valora canviar el Parc Infantil.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans Ajuntament d’Olot: “S’està valorant una proposta des dels serveis tècnics de la casa, i ho compartirem amb els diferents grups polítics. La nostra intenció és que hi hagi una zona de jocs infantils al Firal, però ho hem de repensar més bé, i encara tardarem a instal·lar els elements.”

Segons l’equip de govern, els jocs retirats s’aprofitaran posant-los en alguna altra zona infantil de la ciutat que no comporti les problemàtiques mencionades pels elements. El Parc del Firal va tenir un cost de 40.000 euros i va ser l’última de les intervencions de la remodelació de l’espai.