Neix una nova secció esportiva al Centre Excursionista Olot: el canicross

Des de fa poc temps el Centre Excursionista Olot disposa d’una nova secció esportiva: la de Canicross, córrer acompanyats persones i gossos, i que va néixer de la següent idea.

Bàrbara Badosa, secció canicross Centre Excursionista Olot: Estàvem a la secció de curses de muntanya,  l’estiu hi anàvem mes, però a l’hivern no competíem sinó que anàvem als canicrossos. I els hi vam proposar de crear una secció i ens ho van posar molt fàcil.

En total ja són un grup de 12, que participen en alguna competició fora de la comarca. Precisament la secció es marca com a objectiu organitzar alguna cursa a la Garrotxa, a més de donar a conèixer l’especialitat i demostrar a tots aquells qui tenen gossos, que sempre i quan estiguin sans, a tots els hi agrada córrer.

Lluís Planagumà, secció canicross Centre Excursionista Olot: Un cop ho provem i ens ajuntem una colla, a ells mateixos els surt l’esperit de competir i córrer.

Bàrbara Badosa, secció canicross Centre Excursionista Olot:El gos ja està molt ensenyat, però sí que li has d’anar ensenyant: dreta, esquerra…

El club ofereix la possibilitat a tothom qui s’animi, participar en les trobades d’iniciació que es fan un cop al mes.

x