Prop d’una cinquantena de persones participen en un nou Speed Dating de l’Àrea d’Ocupació per entrar a treballar en el sector supermercats

Can Monsà va acollir aquest dimarts un Speed Dating destinat a persones amb interès de treballar en un supermercat. Aquest és el sisè speed dating que es fa des de l’Àrea d’Ocupació i l’Ajuntament d’Olot.

Mariona Mañà, corresponsable Àrea Ocupació: Això va sortir arrel d’una demanda d’un dels supermercats, que tenien problemes per obrir les vacants, i com que ja ho havíem fet en altres ocasions i amb bons resultats, vam decidir repetir l’experiència.

En aquesta ocasió eren 4 les empreses i prop d’una cinquantena els candidats, amb perfils diversos: des de joves a un bon gruix de gent de mitjana edat. Els candidats anaven passant per la taula de les empreses en grups de 4 individualment.

Mariona Mañà, corresponsable Àrea Ocupació: Són 3 minuts, cadascun dels candidats entra en grups de 4, es van presentant a cada empresa, van passant per totes i expliquin el seu perfil, habilitats, què poden aportar…

Laura Casas, departament de personal Supermercats Consum: Una mica ens interessa saber què estan buscant ells, quines necessitats tenen, què busquen, per veure si ens poden servir per cobrir vacant o futures incorporacions.

Pel que fa els nivells d’estudi, predominaven candidats amb titulació de Grau Mitjà de Formació Professional.