Sant Aniol de Finestres reservarà un espai per a l’atenció social al local de l’antiga rectoria

La recuperació de l’antiga rectoria de Sant Esteve de Llémena com a equipament municipal va prenent forma. Segons ha explicat el seu alcalde, Francesc Oliveras, el consistori té clar que el nou local reservarà un espai per a persones grans o famílies amb dificultats del municipi.

Francesc Oliveras, Alcalde de Sant Aniol de Finestres: Com es gestionarà? Si hi entrarà el Consorci d’Acció Social? Segur. Ho hem d’anar lligant. Primer s’ha de fer el projecte, però la meva idea és aquesta perquè hi ha moltes persones que viuen soles i hi ha famílies que no poden portar-les en un centre. Que hi hagi una sortida per les persones més desfavorides.

La rectoria de Sant Esteve va passar a ser propietat de l’Ajuntament de Sant Aniol el 2017, gràcies a un acord de compra amb el Bisbat de Girona. Fins ara s’hi han fet millores estructurals per valor de 60.000 euros i ja s’ha encarregat el projecte arquitectònic.

Francesc Oliveras, Alcalde de Sant Aniol de Finestres: Es va fer el teulat perquè l’estructura s’havia enfonsat, s’ha fet un reforç i ara uns arquitectes ens han fet uns projectes pel que volem fer, que és el que hem de triar entre els veïns quin projecte ens agrada.

Darrerament el consistori també ha adquirit la zona verda coneguda com La Parada de la Torre, propera a la Rectoria i molt utilitzada en activitats lúdiques i socials del poble.

 

x