Besalú acollirà aquest cap de setmana la XXVII edició de la Fira de la Ratafia

Aquest cap de setmana Besalú acollirà la 27a edició de la Fira de la Ratafia, un esdeveniment que any rere any s’ha anat consolidant com a una cita gairebé obligada entre els amants d’aquest licor al territori. Dissabte a les sis de la tarda serà el torn del concurs de dolços casolans amb ratafia Russet i diumenge durant tot el dia tindrà lloc la fira amb degustacions, tasts i venda de ratafies, a banda del ja tradicional mercat artesanal al Prat de Sant Pere. El moment clau de la jornada, però serà a les onze del matí, quan els concursants podran presentar les ratafies elaborades artesanalment davant el jurat.

 Lourdes Sibecas, tècnica Turisme Aj. Besalú: Ho dediquem a la música tradicional i llavors a la mitja part de l’actuació es destaparà la ratafia guanyadora de la Carme i se sabrà qui ha estat el guanyador d’aquest any que podrà presentar-la envasada ja l’any vinent.

L’any passat Carme Gelis va ser la guanyadora del Concurs de Ratafia, i és per aquest motiu que enguany es presentarà la seva creació envasada i es descobrirà el guanyador d’aquesta edició. A les cinc de la tarda l’esdeveniment arribarà al seu punt i final amb l’audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Principal d’Olot.

 

x