Dificultats per guanyar a casa i molta igualtat, la tònica al grup B de la Nacional Catalana a 3 jornades de finalitzar la primera fase

A falta, només, de 3 jornades per finalitzar la primera fase de la lliga al grup B de la Nacional Catalana, es segueix imposant la igualtat entre bona part dels 8 equips. Llevat del Tona, que és líder amb 5 punts d’avantatge respecte el segon i el Maçanet que és coer amb només 6 punts, els sis equips restants només els separa 5 punts.

Ignasi López, jugador Cerdanyola: Una de les característiques d’aquesta lliga és que un dia guanyes a un equip de 3, llavors vas al camp de l’últim i no hi havia de poder fer un gol.

Pel que fa a victòries, l’equip que té millors números a casa és el Tona amb 4, per només un empat i una derrota. El Cerdanyola i el Club Hoquei Olot, però, només han sumat una victòria a casa en el que portem de lliga, mentre que fora de casa n’han obtingut 4 i 3 respectivament. El Maçanet encara ho ha de fer. Sumant els partits de tots els equips 16 victòries, de 44 a casa.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Sí, sí és així, curiosament. És una categoria molt complicada. L’altre dia ho parlava amb varies entrenador, a tothom li costa molt guanyar a casa, no se si és per la pressió pel nivell que hi ha. Hi ha hagut setmanes que hem empatat els quatre equips del grup.

I el que permet davant tanta igualtat és remuntades com la del Piera, que gràcies a les 3 jornades consecutives sense perdre ha passat de la penúltima posició de la classificació a la quarta.

Joan Doncel, entrenador Piera: Guanyar partits o perdre’ls va de detalls petits. Aquí tothom pot guanyar i perdre amb tothom. Mira nosaltres, vam perdre 4 partit a principis de temporada i ens pensàvem que estàvem al pou, i ara guanyat dos partits tornes està allà a la pomada. Per què? Perquè els de dalt també perden amb els de baix etc.

Amb aquesta panorama els equips afronten el tram final d’aquesta fases amb suspens i emoció fins al final.

x