Dos garrotxins, premiats amb una beca de la Fundació Prevent

Dos garrotxins han estat guardonats per la Fundació Prevent amb una beca a l’esport adaptat per tal de reconèixer el seu esforç i dedicació. Són Pere Ribes i Mahamadou Dembelleh, del Club Natació Olot i el Club Natació Castellfollit respectivament.

Pere Ribes, nedador: Jo quan entreno, jo i els esportistes que hem estat guardonats, quan entrenem estem constantment pensant en què podem millorar, és un premi a l’esforç i a la constància.

Tots dos premiats van ser convidats ahir a la Cerimònia d’Entrega de Beques que va tenir lloc a l’auditori del Fòrum de Barcelona, un reconeixement que anima als esportistes amb discapacitat a seguir lluitant i gaudint de l’esport. Els garrotxins continuen entrenant amb dedicació per tal d’assolir els objectius que s’han marcat aquesta temporada.

Pere Ribes, nedador: Ara el gener hi haurà els Campionats AXA, que ja tinc les mínimes per entrar-hi i hi aniré. Es tracta de fer un molt bon campionat. A més aquests sí que són importants perquè competiré contra gent de la meva edat, cosa que els altres anys no passava perquè eren gent força més gran.

Esportistes que amb el seu esforç ajuden a fomentar els valors de l’esport adaptat.

 

Deixa un comentari