El Vòlei Olot es mostra com un equip més ordenat després de l’arribada de Jorge Silva a la banqueta

L’arribada de Jorge Silva a l’estructura del Club Vòlei Olot com a entrenador pretenia modificar l’estil de joc del club, aportant una visió diferent a l’entitat garrotxina. Després de vuit jornades, el canvi no es nota de forma significativa a la classificació, però els jugadors admeten que han modificat la seva forma d’afrontar els partits.

Ferran Sacrest, jugador Club Vòlei Olot: “Jo crec que l’equip juga més ordenat: tenim consignes clares de com ens hem de situar a la pista i com distribuir el nostre joc.”

Silva duu a terme les tasques d’entrenador-jugador del primer equip, i a més també aporta el seu mètode als equips inferiors de la base. De moment, la combinació des de la banda a dins la pista està aportant coses positives.

Malauradament, les diferents lesions que ha patit el club han impedit que l’equip competeixi al 100%, però de moment ha aconseguit 4 victòries i 4 derrotes, un bon balanç que li permeten disposar d’un bon coixí respecte les últimes places de la taula.