L’Escola Pia d’Olot se suma al projecte Erasmus + d’intercanvi europeu

Sota l’objectiu de promoure la interacció entre estudiants de diferents països europeus, obrir la visió i la mirada dels alumnes i millorar l’ús de la llengua anglesa l’Escola Pia d’Olot s’ha sumat al projecte Erasmus+. Aquesta setmana va tenir lloc la primera trobada d’aquest curs amb joves procedents de Croàcia, Macedònia i Itàlia.

Jordi Coll, coordinador del projecte: La idea és treballar al voltant d’una temàtica que gira entorn la recuperació dels cultius, l’aprofitament dels recursos naturals per a l’elaboració de cremes, medicaments. I, en definitiva, per establir vincles entre les generacions més grans i les més joves.

Es tracta d’un programa de col·laboració europea que acull estudiants des de primària fins a quart d’ESO.

 Aina Vila, estudiant Escola Pia Olot: Creiem que és molt interessant ja que ens permet viatjar allà a curta i llarga durada, que en aquest cas són dos mesos i ve gent també cap aquí, que creiem que és molt important ensenyar la nostra cultura del nostre país.

Durant el projecte es duran a terme quatre trobades amb cada país participant amb la mobilitat d’alumnes i professors i per tal d’obrir fronteres i conèixer la cultura d’altres indrets del continent els estudiants s’allotgen amb famílies del país que visiten. A  la comarca, a banda de l’Escola Pia, també hi col·laboren l’Institut Garrotxa i Bosc de la Coma.

 

x