El projecte ‘Manual de Lambe Lambe’ de Rita Fittipaldi guanya els vuitens Premis Eva Toldrà d’Il·lustració

El projecte ‘Manual de Lambe Lambe’ de Rita Fittipaldi de l’Escola Massana ha estat el projecte guanyador dels Premis Eva Toldrà, que com hem dit s’han celebrat aquest matí a la Sala El Torín. Els premis són un reconeixement que permet estimular projectes creatius als alumnes de diferents escoles artístiques de Catalunya.

El conseller d’Educació Josep Bargalló ha presidit els Premis Eva Toldrà que des del 2012, la família Toldrà-Fernández organitza en record de la seva filla. Sota l’organització de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, es promou el treball dels alumnes amb un reconeixement una dotació econòmica. En aquesta 8a edició, hi han participat 9 escoles amb un total de 25 projectes.

L’acte ha comptat amb una conferència de l’il·lustrador polifacètic Òscar Julve.

Pel que fa als guanyadors d’aquesta edició, en la categoria general la vencedora ha estat Rita Fittipaldi, de l’Escola Massana, amb el projecte ‘Manual de Lambe Lambe’.

En la categoria de l’Escola d’Art la guanyadora ha estat Nina Bach, de l’Escola d’Art d’Olot amb el projecte ‘El Bosc no pot dormir’. En la categoria de llibre il·lustrat, ‘La Sombra de Dora’ d’Andrea Linares de l’Escola d’Art i Disseny Serra Abella. En la categoria Accèssit la guanyadora ha estat Laia Aulet de l’Escola Pau Gargallo amb el projecte ‘En Conserva’. En la categoria ex-aequo Tània Manzanal de l’Escola Massana i Alba Azaola de l’Escola d’Art d’Olot.

x